The Ironwork Studio

Search

Go to content

Clas Barns

Projects > Contemporary

Clas Barns Stair & Balustrade
Rhayader, Powys

Design
This staircase was designed to be a feature of the kitchen in a timber framed home but, importantly, it was not to be dominating. The result was a light and airy construction with subtle detailing. The overall design of the balustrade shows a double kink in the main upright bars which are on the diagonal, as opposed to square on. This effect is also continued with the child safety gate (completely removable with out trace at future date). The upright bars a joined by rivets after passing through punched slots to the handrail, which is finished with an oak capping.

Client: Private Client

BackPlayNext

Home | About Us | Projects | Contact Us | Site Map


Back to content | Back to main menu