The Ironwork Studio

Search

Go to content

Sound Waves

Projects > Public Art

Sound Waves
Stockton-on-Tees, Teeside

Design
Project Management
When invited to design new entrances for the theatre and recording studio within Stockton’s Cultural Quarter we designed around our theme of ‘sound waves’ as, with the theatre being predominantly a music venue, music was a strong link between the two buildings. The entrances are designed to be colourful and eye-catching, defining and promoting the venues and businesses within to all who pass by. They are both lit at night, from within the reception areas, with the light spilling out through the glazed panels providing an inviting glow. By using cast slumped glass, to a design developed in relation to the metal work, the glass has become an integral part of the overall concept.

Client: Stockton-on-Tees Borough Council

BackPlayNext

Home | About Us | Projects | Contact Us | Site Map


Back to content | Back to main menu